Култовият Клуб „Седем“ във Велико Търново на 7 септември чества

...
Култовият Клуб „Седем“ във Велико Търново на 7 септември чества
Коментари Харесай

Култовият Клуб „Седем“ в Търново чества една година на 7 септември

Култовият Клуб „Седем“ във Велико Търново на 7 септември празнува една година. Той бе основан в центъра на остарялата столица от известния в цялата страна DJ Емо, който споделя, че това е негова сбъдната фантазия. Само за броени месеци, клубът се утвърди като средище за културни събития и срещи-разговори с изявени музиканти, артисти, учени, спортисти, писатели.

При всяка изява в Клуба се събират десетки търновци, с цел да се срещнат и беседват със свои идоли, с именити създатели и известни персони.

„За една година организирахме над 60 срещи. Сред гостите ни бяха музикантите от ФСБ, Васил Найденов, Нели Рангелова, Стоянка Мутафова, Весела Лечева, Красимир Балъков, Тереза Маринова, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, дизайнерите Мария Игнатова и Атанас Парушев, историците доктор Иван Църов и проф. Петко Петков и доста други. Десетки създатели съумяха да показват и разпространяват книгите си точно в Клуб „Седем“, показа DJ Емо.

Той разгласи, че на сакралната дата-7 септември, рожденният ден на клуба ще бъде отпразнуван с охолно празненство с присъединяване на великотърновската група „Песни и приятели“. DJ Емо не крие, че за новия сезон е замислил доста изненади за гостите и феновете на Клуб „Седем“, само че към този момент ще ги резервира в загадка.
 020  016-1  007  016  004-1  006
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР