Култовият хит Let Me Entertain You на британския певец Роби

...
Култовият хит Let Me Entertain You на британския певец Роби
Коментари Харесай

Български диджей ремиксира мегахит

Култовият шлагер Let Me Entertain You на английския артист Роби Уилямс публично се издава в международен мащаб във версия на известния български DJ Dian Solo. Това е следващият интернационален триумф за Дидо, откакто песента на Deep Zone Project - Please Don`t Go, основана от него, получи номинация в състезанието на американската платформа Filmfreeway /Hollywood Songwriting Contest.

Клубната акомодация на парчето е част от проeкта на Dian Solo, наименуван Music Legends Remixed, в който диджеят има за цел да " облече " в нов актуален тон мегахитове на някои от най-популярните международни реализатори като Майкъл Джексън, Роби Уилямс, Ерик Клептън, AC/DC, Джордж Майкъл, Арета Франклин и доста други.

За акомодацията на Let Me Entertain You Дидо получава публично утвърждение и позволение от истинския издател на песента - BMG, посредством тяхното посланичество в България - Virginia Publishing. Интересна детайлност е, че защото няма право да употребява семпли от истинското произведение, всичко се изсвирва отначало, а вокалите се записват с задгранични артисти, чийто глас доста се приближава до оригинала. По предпочитание на издателите изпълнителят остава в загадка. За него единствено се знае, че е от Англия и сега е на турне в Съединени американски щати.

Новият аранжимент е изработен напълно от Dian Solo в актуален съвременен танцувален жанр, само че без да бяга от истинското звучене. Удоволствие за меломаните ще бъде да чуят съзвучието на употребяваните живи принадлежности: китари, пиано, бас китара, тромпет и брас секция.

Клубните акомодации на Dian Solo се популяризират в целия свят посредством музикалния лейбъл Which Bottle Records и звучат в клубове, радиостанции и музикални малките екрани с интернационално покритие.

Let Me Entertain You към този момент излезе публично във всички цифрови платформи.

https://youtu.be/8eKLcrMQ4i8
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР