Култовият Деян Неделчев-Икебаната е приет по спешност в болница днес.

...
Култовият Деян Неделчев-Икебаната е приет по спешност в болница днес.
Коментари Харесай

Икебаната е приет по спешност в болница

Култовият Деян Неделчев-Икебаната е признат по неотложност в болница през днешния ден. Екстравагантният артист ще претърпи интервенция, написа блиц.

Годината не потегли добре за Икебаната, който в последно време се изявява като артист на Канарските острови. В персоналния си профил във " Facebook " се ожали, че не му върви тая година. А в този момент интервенцията е следващият удар под кръста за къдрокосия бъбрив създател.

Икебаната през днешния ден е признат в боолница и му следва интервенция на възел на гласните струни. През тази операция минаха много артисти, откакто претрупаха гласовете си. Константин, Галена и Преслава към този момент го претърпяха и от този момент гледат да щадят гласните си струни.

Неделчев обаче е обезпокоен, тъй като интервенцията крие и своите опасности. Възможно е нещо да се обърка и той повече в никакъв случай да не може да пее. Това е най-големият призрачен сън за него, защото музиката се е трансформирала в метод на живот за него и единствено в нея намира смисъл да продължава да живее.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР