Култовият бургаски криминоген Стойчо Мирчев Барона е приет в болница

...
Култовият бургаски криминоген Стойчо Мирчев Барона е приет в болница
Коментари Харесай

Стойчо Барона се заби с тротинетката си във ферари в Бургас

Култовият бургаски криминоген Стойчо Мирчев Барона е признат в болница с голям брой пострадвания, откакто малко по-рано през днешния ден – 13:35 ч. провокира тежка злополука на бул. „ Тракия “ в жк. „ Славейков “.

Стойчо безусловно се блъсна в черно софийско Ферари с тротинетката си. Легендата в нисшия ъндърграунд изфучава с най-малко 40 км/ч. на пешеходна пътека и зрелищно се забива с тузарския автомобил.

От летален край го избавя фактът, че водачът на софийското Ферари е карал доста постепенно и като малко преди този момент е пропуснал четирима пешеходци на същата зебра.

Към момента не е известно какво е положението на Барона. Той бил контактен при качването му в колата за спешна помощ, само че „ виел на умряло “, описаха очевидци пред Флагман.

Стойчо Барона е паметна фигура за подземния свят на Бургас. Той е неведнъж осъждан за обири и разпространяване на дрога. Лежал е няколко пъти в пандиза. 38-годишният криминоген е един от очевидците на Прокуратурата против групата на Митьо Очите. Той е дал свидетелствуване, уличавайки Венци Христов- Лавацата в палежи и рекет. Защитата в този развой го назовават „ кошаревски очевидец “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР