Култовата група Айрън Мейдън ще се приземят със собствен самолет

...
Култовата група Айрън Мейдън ще се приземят със собствен самолет
Коментари Харесай

IRON MAIDEN кацат със собствен самолет в Пловдив, 60 000 се изсипват за рок феста

Култовата група Айрън Мейдън ще се приземят със личен аероплан на летище "Пловдив " за концерта си в неделя. Групата ще изнесе последния концерт, който стартира в 21,30 и ще завърши в 23 часа, разгласи уредникът от София Мюзик Ентърпрайсис Иван Несторов - Амебата.
Над 60 000 души чака той в петък, събота и неделя за второто издание на Hills of Rock, което ще се организира на Гребната база. В петък ще свирят Sabaton, а в събота - Judas Priest. Западното платно от бул. "Копривщица " се затваря и се трансформира в паркинг. "В пловдивските хотели от два месеца няма нито едно свободно място за трите дни по време на фестивала ", сподели кметът Иван Тотев. Билетите също съвсем са продадени. В деня на концертите ще има билетен център до Гребната база.
"Пловдивският фест стана прочут в Европа. Бяхме принудени да откажем на групи, тъй като няма къде да ги вместим ", добави Несторов. През първите два дни той чака аудитория от по 15 000 души, а в неделя - 25 000.
Сцената идва от Унгария с 15 тира. Тя е грандиозна - 25 метра дълга и 15 метра в дълбочина. Огромен видеопул с 15 камери ще снима от всички страни.
Вратите за концертите се отварят в 16,30 часа. Хората ще бъдат проверявани за непозволени предмети, а също и билетите им с електронни устройства. След като мине контролът, посетителят ще получава гривна съгласно билета, който си е купил. Тридневният е 150 лв., двудневният - 100, а за неделя е 80 лв..
Нещо като малко рок градче се построява на Гребната база. Ще има две кухни за вип артистите и за по-второстепенните. 600 души обслужват събитието. Предвидени са даже стаи за разтривки. Ще се продават на няколко пункта безалкохолни, бира и храна. Има и зона за релакс с душове.
"Предполагам, че след концерта Айрън Мейдън няма да останат да нощуват ", сподели Несторов. Кметът Иван Тотев прикани хората да заобикалят да употребяват коли. Градският превоз ще работи до 00 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР