Култова двойка от последния сезон на Един за друг вдигна

...
Култова двойка от последния сезон на Един за друг вдигна
Коментари Харесай

Вижте приказната сватба на Вики и Жоро от Един за друг

Култова двойка от последния сезон на " Един за различен " подвигна обилна женитба през миналия уикенд. Това са Виктория и Георги, които се трансфораха в една от най-харесваните двойки въобще в историята на формата. 

Сватбата е била край брега на морето, а измежду гостите са се откроили доста от останалите участници от паметното шоу за двойки. Четири от дамите даже са били шаферки на красивата младоженка.

Александрина, Димана, Кристина и Габриела са се нагърбили със задачата да бъдат шаферки на Вики. И четирите дами са били с половинките си на сватбата, съотвено Александрина с Феодор, Димана с Христо, Кристина с Артьом и Габриела с Десислав. Но измежду гостите е имало още от влюбените двойки - Цецо и Милена, Явор и Вики, Поля и Здравко, Галина и Владимир. 

На другия ден всички заедно отишли на обяд и се забавлявали доста. А почитателите им са удовлетворени, че всички са съумели да си запазят положителните връзки и след финала на шоуто. На приказната женитба се е откроила и сестрата на булката - певицата Десита, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР