Култов въпрос, в който бе замесена бившата му приятелка Мария

...
Култов въпрос, в който бе замесена бившата му приятелка Мария
Коментари Харесай

Култов въпрос към Гришо за Маша, той говори за България

Култов въпрос, в който бе забъркана някогашната му другарка Мария Шарапова, получи най-хубавият ни тенисист Григор Димитров след успеха си над Давид Гофен в Лондон.

„ Българин сте, живеете в Монте Карло, имали сте съветско гадже в Лос Анджелис и други, тъй че бих желал да знам, дали се чувствате като жител на света”, попита репортерът, на което Гришо първо реагира със смях, а след това отговори с възприятие за комизъм.

„ Споменахте единствено една другарка?! Хайде де?! И пропуснахте две страни, в които съм живял "

Гришо, отличен 6:0!

Ясно е по кое време играе Григор в петък

„ Радвам се на един от най-хубавите ми сезони. Радвам се, че съм тук. Щастлив съм. Няма от какво да тичам. Попитайте ме нещо непосредствено и ще отговоря. Вие просто изброихте факти”, продължи Григор Димитров.

БЕЗМИЛОСТЕН: Григор сгази Гофен и е на полуфинал в Лондон!

Григор в Лондон: Тук съм, с цел да играя като през днешния ден

Първата ни ракета сподели и доста хубави думи за България.

„ Дълбоко в сърцето си аз съм си българин. Паспортът ми е български, съревновавам се за България. Горд съм, че съм българин и не се срамя от нищо. Най-важното за всеки е да откри салдото си и да следва фантазията си”, безапелационен бе Димитров.

„ Сега усещам, че имам нещо солидно за мен. Чувствам се удобно с нещата към мен. Класирането е цел, да, в края на годината. Някои неща се получиха по-добре, в сравнение с чаках и правя оценка това. Вече мисля за мача в петък. Това е най-важно за мен сега”, сподели още Григор Димитров.

Емоцииите на Гришо в наказателната акция против Гофен

Въпросния миг можете да видите след 9-ата минута на прикаченото видео, а малко по-късно Григор дава отговор на български език на родни журанлисти:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР