Кулминацията в тазвечерния епизод на Ергенът“ определено бе грандиозният скандал

...
Кулминацията в тазвечерния епизод на Ергенът“ определено бе грандиозният скандал
Коментари Харесай

Най-сетне! Ергенът изгони Елисавета заради Пам

Кулминацията в тазвечерния епизод на „ Ергенът “ несъмнено бе грандиозният скандал сред Пам и Елисавета, чиято злост една към друга ескалира по време на вечерния коктейл в имението. Конфликтът се зароди от играта „ Червената кутия на откровеността “, в която приятелката на Габи бе задала въпрос: „ Кое от девойките тук е известно с прозвището Глиган Пешев “, визирайки точно Пам. Есеистката бе дотолкоз огорчена, че пожела да показа болката си от обидата с Евгени, който дефинира прякора, фиктивен от Елисавета, за нещо неприемливо.



Щом се върна на коктейла, есеистката бе атакувана от най-голямата си противница в имението с обвиняване, че е една „ актьорка “, която обича да е в ролята на жертва. „ Това не е Бродуей, моето момиче. Като търсиш страдание, стой да ядеш толкоз доста! Аз също съм била цялостна, само че съм се постарала това нещо да го трансформира. А при теб не виждам усърдие за нищо, само търсиш страдание “, намерено атакува Елисавета Пам. „ Може би трябваше да обясня на Елисавета, че съм свалила 42 кг едновременно и че съм страдала извънредно доста “, едвам сдържа сълзите си Пам.

Конфликтът, който раздруса имението, стана мотив Микаела също да признае, че в детството си е била цялостна: „ Аз самата съм предходна по този път. Като дребна съм била цялостна, била съм унизена неведнъж от другите деца, от връстници, от по-възрастни, от учители, тъй че тази тематика ми е доста болна. За мен е извънредно грозно жена, която към този момент е на избрана възраст и твърди, че е зряла, да унижава по този метод различен човек “.

Ескалацията на напрежението докара до светкавична реакция от страна на Евгени, който по време на вечерния коктейл изрази ясната си позиция, че не толерира каквато и да било форма на подтисничество. „ Срамно е да унижаваш или потискаш някого на основата на външни белези. Това е предписание и най-много е вярно! Да накараш някого да се срами от това по какъв начин наподобява тялото му е неприемливо! “, съобщи виртуозът, връчвайки последната си роза на Пам и оставяйки Елисавета с празни ръце, видя Woman.bg. „ Интересни доводи, без да си осведомен защо става въпрос. Всичко най-хубаво “, пожела му тя преди да напусне вечно имението.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР