Кулинарят Иван Звездев, който пръв отпадна от новото забавно шоу

...
Кулинарят Иван Звездев, който пръв отпадна от новото забавно шоу
Коментари Харесай

Иван Звездев излъгал жена си, че е на вечеря с Бойко Борисов

Кулинарят Иван Звездев, който пръв отпадна от новото занимателно шоу „ Маскираният артист ” по Нова телевизия, излъгал фамилията си, че по време на първия епизод е готвил за дипломати, научи HotArena. Бившият акробат им споделил, че в събота вечерта има загадка среща при премиера Бойко Борисов с други готвачи, с цел да показват българската кухня пред задгранични посетители.

А, с цел да е по-убедителен, Звездев си взел ножовете и шапката.

Съпругата и синът му пропуснали да гледат изявата му. Докато 44-годишният кулинар се изявявал в предаването в костюм на паун, те гледали филм подруг канал. Едва, когато родственици им звъннали, с цел да им кажат, че Иван е оголен като първия маскиран участник, те превключили на Нова телевизия. Били шокирани да го видят там.

Звездев обаче едвам съумял да опази в загадка от тях присъединяване си. „ Криех се в моя кемпер, с цел да пея. Казвах на фамилията, че отивам да сменя масло, накладки, те пък се изненадваха, тъй като кемперът е нов. Една заран даже ме чуха, че съм се разпял и синът ми ме пита какво става. Аз му обясних, че съм пил една ракия и ми се е допяло. Много беше мъчно да неистина. Трябва да има доста сериозна идея, с цел да опазиш тайната ”, признава Звездев, цитират от " Уикенд ".

Както стана ясно от музикалната изява на готвача, пеенето въобще не е стихията му. Той обаче доста обичал да пее под душа. Когато от екипа на Маги Халваджиян му звъннали с предлагането да се включи във формата, той се тормозил, че ще се оправи с песента. Те обаче го убедили.

Комикът Герасим Георгиев-Геро бе първият, който разкри, че под костюма на дребния паун се крие точно Звездев. След края на предаването Иван му споделил, че когато се пенсионира, няма да готви на банкета му. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР