Кулата беше евакуирана и затворена, след като мъжът се покатери

...
Кулата беше евакуирана и затворена, след като мъжът се покатери
Коментари Харесай

Мадуро предложи предсрочни избори във Венецуела

Кулата беше евакуирана и затворена, откакто мъжът се покатери по нея и отхвърляше да слезе в продължение на няколко часа. Айфеловата кула ще бъде още веднъж отворена през днешния ден сутринта. Засега не е ясно по какъв начин мъжът е преодолял ограниченията за сигурност и какви са били претекстовете му.

 © БГНЕС
Предсрочни избори за ново Национално заседание на Венецуела предлага Николас Мадуро. Опозицията завоюва болшинство в Народното събрание на изборите в края на 2015 година, а негов ръководител е Хуан Гуайдо, който доста страни признаха за краткотраен държавен глава. Следващите избори за законодателното заседание би трябвало да бъдат в края на 2020 година

Николас Мадуро, президент: Ще свикаме предварителни избори за Национално заседание, с цел да забележим кой има поддръжката на хората, техните гласове и кой ще завоюва. Ще приемем това предизвикателство.

Засега Мадуро не показва съответна дата за нов избор. Той отпразнува годишнината от противоречивото си преизбиране в миг на засилваща се филантропична рецесия и политически турбуленции във Венецуела.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР