Кулагин смята за себе си, че е създателят на красотата

...
Кулагин смята за себе си, че е създателят на красотата
Коментари Харесай

Валентин Кулагин

Кулагин счита за себе си, че е основателят на хубостта в тази страна. „ Да бъдеш най-хубавия гримьор е еднакво на да бъдеш най-хубавия юрист, най-хубавия сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с необикновен ген, нямам потребност от съвсем нищо, с цел да подкрепям визията си съвършена “, споделя Валентин.

Определят го като гримьора на звездите. „ Работил съм с доста от тях, само че сега нямам предпочитание да работя с такива. Нямам потребност от фотоси с тях и нямам потребност те да ме популяризират. Не съм звезда, само че съм ВИП тъй като съм значима за обществото персона. Аз съм индивидът, който основава облика на една жена в най-важните дни от нейния живот- нейното дипломиране и нейната женитба “, споделя за себе си Кулагин.

Твърди, че не понася простотията и наглостта и в случай че има такива хора в Къщата, ще ги уточни. „ Ще имат два разновидността: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила. Мога да запаля Къщата, самото ми наличие е един огромен пожар “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР