Кукловодът имал представление, а в публиката била забелязана Зорница. След

...
Кукловодът имал представление, а в публиката била забелязана Зорница. След
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Коя Е Новата Любовница На Гъмов! Изловиха Ги Да Го Правят На Улицата!

Кукловодът имал зрелище, а в публиката била видяна Зорница. След края сексапилната Линдарева изчакала Гъмов пред театъра и откакто той се появил двамата се награбили буйно. То били целувки, обятия и опипвания, разкриват очевидци. После на разположение тръгнали дружно.Никой към момента не знае дали аферата сред артиста и хубавицата е сериозна. Но едно е ясно, че е доста прясна. Говори се, че двамата станали близки след края на интригантското шоу БИГ Брадър. В което Гъмов взе участие.

Линдарева не бе измежду съквартирантите на Големия брат, само че пък бе на финала на шоуто. След което била видяна и на афтър празненството след края. Тогава станала рисково близка със Станимир Гъмов, който я смаял с тънкото си възприятие за комизъм.

Според слуховете двамата били видяни дружно и на ваучър по случай рожден ден в столичен клуб.

Преди известно време стана ясно, че артистът върти обич с гримьорка от формата „ Като две капки вода ”. Не излиза наяве какво се е случило с тази обич, само че сигурно в случай че не е завършила ще завърши. Когато гаджето на Гъмов научи какви ги прави обичания й, написа Хот сцена.

Нито Станимир нито Зорница са известни с умеенето си да имат триумф на любовния фронт. Според осведомени и двамата са доста разнообразни, само че най-малко в едно ще си уйдисат. А това е влечението към хубавия и първокласен алкохол.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР