Куклите Барби вече си имат своя Рокетмен.Съвсем наскоро Елтън Джон

...
Куклите Барби вече си имат своя Рокетмен.Съвсем наскоро Елтън Джон
Коментари Харесай

Елтън Джон се сдоби със своя кукла Барби - slava.bg

Куклите Барби към този момент си имат своя Рокетмен.

Съвсем неотдавна Елтън Джон беше включен в света на детските играчки. Куклата Барби няма да наподобява като изпълнителя, само че ще бъде облечена по негово сходство и ще носи шапка и огромни слънчеви очила – запазена марка на звездата.

Лимитираната серия беше пусната на пазара на 22 октомври, а играчката е облечена в бляскав топ и дънки с висока талия, които са допълнени с буквите на Джон.

Куклата има и искрящо яке, краищата на което са оцветени в цветовете на дъгата. Играчката ще носи и розови обувки. „ Куклата на Елтън Джон е самоуверено съдействие, което въплъщава две културни икони и уважава изключителния артистизъм и музика на звездния реализатор “, се споделя в описанието на стоката.

Барбито, което ще коства 50 $, е пуснато в чест на 45-годишнината от рекордното двудневно осъществяване на Джон на стадиона на Доджърс през октомври 1975 година. По това време присъстващите са наброявали 10 000 души и това се трансформира в концерта с най-многобройна аудитория на солов реализатор.

„ Барби, сама по себе си е икона, тъй че е чест за мен стилът ми да бъде включен в сбирката “, споделя Джон пред Rolling Stone. Той се надява куклата да въодушеви почитателите по целия свят да преследват храбро фантазиите си и да развият неограничения си капацитет.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР