Кукленско шосе ще бъде основно ремонтирано, обеща вчера кметът Иван

...
Кукленско шосе ще бъде основно ремонтирано, обеща вчера кметът Иван
Коментари Харесай

Тръгва ремонтът на Кукленско шосе

Кукленско шосе ще бъде главно ремонтирано, даде обещание през вчерашния ден кметът Иван Тотев, запитан от публицисти за какво още през предишния октомври е подписан контракт за социална поръчка на стойност над 5 млн. лв., само че отново си караме колите сред дупките.

Ремонтът е предоставен на компания " Европейски пътища ". Причината за забавянето е, че трябваше да бъде проектирана велоалея, само че мъчно се откри решение от кое място да мине. " ОТ КАТ отхвърлиха построяването <210> по пътното платно. Най-малко 5-6 пъти Експертният съвет е разглеждал разнообразни разновидности, импортирани от компанията. Вече има решение, за което от КАТ дадоха единодушие. Велоалеята ще мине по тротоара ", изясни градоначалникът.

Разширението на Голямоконарско шосе обаче продължава да е под въпрос. Отчуждителните процедури не са завършени на 100 %. От Община Пловдив от пет-шест години дават обещание старт на реконструкцията, надявайки се, че страната ще отпусне пари. Пътят от бул. " Дунав " до разклона за Царацово коства близо 50 млн. лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР