Куклени празници за децата на Хасково подаряват общината и театър

...
Куклени празници за децата на Хасково подаряват общината и театър
Коментари Харесай

Куклени празници за децата на Хасково

„ Куклени празници за децата на Хасково ” подаряват общината и спектакъл „ Дани и Деси “, като част от 8-дневната стратегия за деня на града.

В 5 следващи дни, от през днешния ден до 11 септември, от 11 часа, на откритата сцена в Градската градина, децата и техните другари, родители, баби и дядовци, учители и близки могат да гледат гратис 5 спектакъла от афиша на Театър „ Дани и Деси “, анонсират от общината.

От 11 часа през днешния ден ще бъде показан спектакълът „ Медени приказки “ по стихове на Леда Милева и Батко Златко, на 8 септември от 11 часа – „ Къде си, приятелю? “, на 9 септември в същия час- „ Грухчо и Слончо “, на 10 септември – спектакълът „ Стават чудеса “ с създател Кина Къдрева, театрална акомодация Таня Евтимова и на 11 септември– „ Спящата хубавица “ по приказката на Шарл Перо с режисьор Таня Евтимова, авторска музика Деси Димова, сценография и кукли инж. Атанас Евтимов.

Проектът е финансиран от Програма „ Културни начинания “ на Община Хасково и е част от празничната стратегия във връзка 8 септември - Рождество Богородично и Ден на Хасково, напомнят от общината.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР