Куклената постановка за децата на тема SOS за Черно море“,

...
Куклената постановка за децата на тема SOS за Черно море“,
Коментари Харесай

Куклена постановка ще радва децата на Бяла, Долни чифлик и Аврен

Куклената режисура за децата на тематика " SOS за Черно море “, съчетана с уърк шоп на тематика " Екология “ и доста други разнообразни действия ще радва децата на общините Бяла, Долни чифлик и Аврен, област Варна по Програма за морско дело и риболовство.

Бенефициент е фондация " Николаевка “ от град Бяла по план към локалната инициативна рибарска група " Бяла-Долни чифлик-Аврен “ на Програмата за морско дело и риболовство. Дейностите ще се осъществят на територията на общините Бяла, Долни чифлик и Аврен за интервал от 12 месеца. Те ще включват: подготовка и показване на куклена постановка; образуване на уърк шоп; информативен уеб страница и наръчник; снимане и показване на куклената режисура в обитаемоте места на територията на общините Бяла, Долни чифлик и Аврен; 

В осъществяването на дейностите ловко ще се преплитат възпитанието на дребни и огромни в тенденция екология и запазване на морето. 

Ползи ще има и бизнеса обвързван с морето и туризма и не на последно място, ще се обогати културния и общественият живот в обитаемоте места на територията на рибарската общественост. Това съобщи на извършената конференция Борислав Френчев от фондация " Николаевка “. Това ще бъде удобен тласък и подтик за развиване на екологичното образование на дребните деца и родителите им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР