Куклен театър Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Куклен театър

...
Куклен театър Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Куклен театър
Коментари Харесай

Представят моноспектакъла Прегръдката на ангела в Кукления театър

Куклен спектакъл Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Куклен спектакъл Бургас Събития в обекта:Жан и Беатрис19:00/30.01.2019Разтърсващият моноспектакъл на актрисата Тезджан Ферад-Джани " Прегръдката на ангела " под режисурата на Магдалена Ралчева, известна с кино лентата си " ХІІ А ", ще бъде показан премиерно в Бургас на 23 януари от 19 часа в Кукления спектакъл.

Болезнената злободневна тематика, която слага, го прави толкоз въздействащ и дразнещ страсти у всеки, докоснал се до историята на Ана. Само част от анонса може да разтрепери всяка трета българка, която разпознава себе си в лицето на основната героиня - жена жертва на принуждение.

Ще успее ли Ана да откри изгубения път към себе си? Това ще разберете в сряда, 23 януари от 19 часа. Дарението е 15 лева.Средствата ще бъдат дарени за дами и деца, жертви на принуждение.

С неговата премиера на 25 ноември започват Дните в битката против насилието над дамите, което е в програмата на " ЗОНТА ".

Част от приходите на 23 януари ще отидат за общия план на Община Бургас, ОД на МВР- Бургас и  Асоциация " Деметра " - Център за предварителна защита на насилието и престъпността, даващ заслон и протекция на дами и деца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР