Куката бързо научи с какво се занимават циганите от клана

...
Куката бързо научи с какво се занимават циганите от клана
Коментари Харесай

Ъндърграунд Войни! Камен Куката В Свиреп Конфликт Със Слепите Роми От Долни Дъбник

" Куката бързо научи с какво се занимават ромите от клана Маринови – с телефонни измами в изключително огромни размери. Майката на ромите Горан и Станьо е фамозната менте гадателка Иванка Маринова, която беше наказана за измами посредством повреждане на вълшебства, от които е прибрала над 5 милиона лв..

Преди още управляващите да се усетят за измамите на ромите от Долни Дъбник, Камен Куката към този момент беше съставил проект по какъв начин да им прибере незаконното благосъстояние “, спомнят си осведомени с историята. Според думите им, благодарение на локален прокурор, Балбузанов опитал да притисне ромите да му платят рекет от 150 000 лв.. Срещу тази сума Куката и приятелят му прокурор щели да да си затворят очите за престъпните действия на мургавите измамници от Долни Дъбник.

" Братята Горан и Станьо водеха договарянията с Камен Куката и прокурора, които обаче не приключиха с някакъв конкрeтен резултат. Циганите дали обещание да помислят за парите, само че по-късно се покрили. Затова Куката им подпали два автомобила – Мерцедес и Ауди “, спомнят си представители на плевенския ъндърграунд, написа Факти.бг.

Ромският клан Маринови от Долни Дъбник обаче оказал непредвиден отпор на рекета на Камен Куката. Таткото на слепите по документи братя Горан и Станьо – Иван Маринов, потърсил услугите на ромския главатар Методи Петков, който направлявал голяма тайфа мургави биячи от прилежащото село Буковлък. Според мълвата в ъндърграунда, Методи Петков, прочут и като Мето Циганина, прибрал 50 000 лв. от фамилията на мнимите слепци, с цел да се оправи с Куката.

Така на 26 август 2011 година тайфа роми, предвождани от Методи Петков, нахлуват с брадви и стоманени пръти в заведението на Камен Балбузанов " Канапе “ в центъра на Плевен. Мургавите агресори нанасят яростен побой над Камен Куката и няколко индивида от обкръжението му и потрошават съвсем целия бар. За да избави началника си от по-тежки провали, охранителят му Явор стреля с револвер против ромите и ранява двама от тях.

Пристигналите минути по-късно десетки служители на реда арестуват пребития малко по-рано Камен Балбузанов и двама от хората му, както и петима роми от Буковлък. В обясненията си пред полицията, нито ромите, нито Камен Куката разкриват същинската причина за кървавото меле в " Канапе “. Ромите настояват, че Балбузанов пребил техен човек дни по-рано, а Куката упорства, че бил атакуван, защото не разрешавал на роми да пристъват в помпозния му бар.

" След като спора ескалира, ромите от Долни Дъбник въпреки всичко се споразумяха с Камен Куката и май му спомагаха да придобие посредством подправени документи и машинация земеделска земя край Плевенско. Въпреки това обаче локалната прокуратура погна клана Маринови за измами и пране на пари “, описват историята представители на локалния ъндърграунд. След дълготрайно следствие обвинителният акт против ромската фамилия от Долни Дъбник е импортиран в Окръжния съд в Плевен от прокуратурата през август 2015 година Според държавното обвиняване в интервала 2009 година – декември 2013 година Маринови са получили, употребявали и прикрили произхода на 3 523 934.58 лева, за които знаели, че са добити от майката Иванка посредством машинация. Прочутата мургава гадателка бе наказана на 8 години затвор и към този момент изтърпява присъдата си в Сливенския затвор. Останалите членове на семейството – бащата Иван, братята " слепци “ Горан и Станьо и сестра им Елисавета, също са с неоправдателни присъди за пране на пари, а от КОНПИ към този момент са лишили от фамилията 4 кила злато и три тузарски возила на обща стойност близо половин милион лв.. Братята обаче не престават да населяват мраморните си покои в Долни Дъбник и да показват разточителен метод на живот, до момента в който чакат решението на последната правосъдна инстанция по делото против тях за пране на пари.

Що се отнася до техния душманин Камен Балбузнов, той се намира в ареста от година и половина, откакто напролет на 2017 година бе задържан в Плевен и упрекнат като главатар на проведена тайфа, изнудвала търговци и предприемачи да подписват контракти с негова охранителна компания. Заедно с Куката бяха закопчани дясната му ръка Иво Бокса, прокурора Димитър Захариев, както и чиновник от " Съдебна защита “ – Плевен. Според мълвата, която се носи в Плевен, измежду предпазените очевидци против Камен Куката са и братята от Долни Дъбник Станьо и Горан Маринови.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР