Куентин Тарантино завършва сценарий за серийния убиец Чарлз Менсън, а

...
Куентин Тарантино завършва сценарий за серийния убиец Чарлз Менсън, а
Коментари Харесай

Брад Пит може да изиграе Чарлз Менсън в следващия филм на Куентин Тарантино

Куентин Тарантино приключва сюжет за серийния палач Чарлз Менсън, а основните функции към този момент са препоръчани на Дженифър Лорънс и Брад Пит. Ако планът откри поддръжката на студиата, ще бъде сниман през лятото на 2018 година - и ще бъде първият филм на режисьора по автентичен случай, написа " Холивуд рипортър ".

Това би трябвало да е и предпоследния филм на режисьора, в случай че се има вяра на приказките му отпреди време, че ще се пенсионира на десетото си заглавие. Продуценти ще са дългогодишните му сътрудници Харви и Боб Уайнстайн.
Пит, който е в сложен креативен и персонален интервал около развода си с Анджелина Джоли, е в договаряния за основната роля на серийния убиец-психопат и лидер на фетиш Менсън. Сюжетът ще се върти към убийствата в къщата на Роман Полански през 1969 година, където Менсън и почитателите му умъртвяват група хора отпред с бременната актриса Шарън Тейт. Нейната роля евентуално е препоръчана на носителката на " Оскар " Дженифър Лорънс, само че съгласно източник на изданието не й допадала.

Ако се реализира, това ще е първият филм на режисьора " по същински случай ", отбелязва изданието. Тарантино построи кариера върху хиперболизиран, подигравателен и киномански взор към известни жанрове като кримката, уестърна, кино лентата за бойни изкуства. Известен е и със мощните си женски персонажи.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Кино (920)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР