Куентин Тарантино за първи път ще стане баща. 56-годишният режисьор

...
Куентин Тарантино за първи път ще стане баща. 56-годишният режисьор
Коментари Харесай

Куентин Тарантино ще става баща за първи път

Куентин Тарантино за първи път ще стане татко. 56-годишният режисьор и брачната половинка му Даниела Пик оповестиха щастливата вест в извънредно изявление пред сп. „ Пипъл “.

35-годишната Даниела е модел и певица. Тя е щерка на израелската певица и създател на песни Цвика Пик. Двамата се срещат през 2009 година, само че стартират връзката си през 2016-а. Двойката се сгоди през юни 2017 година
Тарантино показа новия си филм на фестивала в Кан (ВИДЕО И СНИМКИ) Той беше дружно със звездния актьорски състав Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби
Тарантино и Даниела подписаха брак на интимна гала в Лос Анджелис през ноември 2018 година Това ще бъде първо дете и за Даниела.

Неотдавна Куентин назова брачната половинка си " идеалното момиче ".

" Ожених се преди шест месеца. Не съм го правил преди този момент и към този момент знам за какво - чаках идеалното момиче ", сподели той.

Преди това режисьорът е казвал, че не му е до фамилен живот, тъй като работи прекомерно доста.

" Когато фотографирам филм, не върша нищо друго. Нямам брачна половинка, нямам дете. Нищо не ми пречи. Не споделям, че няма да се оженя или да имам дете преди да стана на 60. Но към този момент съм направил избор - да ходя самичък по този път. Защото в този момент е моето време. Сега е моето време да фотографирам филми ", споделя в свое изявление Тарантино.
Смесени реакции след премиерата на новия филм на Тарантино Най-наблюдателните фенове даже видяха гаф в лентата
Двойката беше хазаин на годежно празненство през септември 2017 година в Ню Йорк, което събра елита на киното – в листата на гостите бяха Брус Уилис, Самюъл Л. Джаксън и Ума Търман.

Само броени дни преди сватбата Тарантино завърши фотосите на „ Имало едно време в…Холивуд “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР