Куентин Тарантино сподели, че идеята в “Имало едно време… в

...
Куентин Тарантино сподели, че идеята в “Имало едно време… в
Коментари Харесай

Тарантино: Брад Пит е срамежлив

Куентин Тарантино показа, че концепцията в “Имало едно време… в Холивуд ” Брад Пит да съблече ризата си, е била персонално негова, макар че артистът е “срамежлив ” за този вид неща.

Сцената, в която 56-годишния артист съблича ризата си, до момента в който оправя антена на покрива, се трансформира в емблематична за кино лентата и почитатели по целия свят се надпреварваха да я разискват като „ една от най-секси сцените “ в Холивуд до момента.

Ейми Шумър разяснява: „ Беше смешно, тъй като в действителност Брад е много свенлив. В същото време той знае тъкмо какво да направи. Идеята да смъкна хавайската си риза и по-късно фланелката си, беше страхотна. Дори когато го видите в бараката с принадлежности или да поставя кожени ръкавици с жица в устата си, той може да те побърка. Той просто знае тъкмо какво и по кое време да направи “.

Междувременно по-рано беше разкрито, че сюжетът на Тарантино за „ Имало едно време…в Холивуд “ е бил заключен в сейф по време на фотосите.

Уилям Пол Кларк, първият асистент на режисьора, показа за известния комедийно-драматичен филм с присъединяване и на Леонардо Ди Каприо и Марго Роби: „ Запазихме третия акт в сейф в счетоводния отдел. Влизаш, получаваш сюжета си, влизаш в дребна стая, с цел да четеш третия акт… Когато приключиш, връщаш сюжета назад в сейфа и ти си тръгваш. ”

Според осведомените с методите на Тарантино, да крие сюжета от участниците във кино лентата, е един от нетрадиционните му похвати, които вършат филмите му неповторими. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР