Куентин Тарантино сподели, че идеята в Имало едно време... в

...
Куентин Тарантино сподели, че идеята в Имало едно време... в
Коментари Харесай

Тарантино: Брад Пит всъщност е срамежлив

Куентин Тарантино показа, че концепцията в " Имало едно време... в Холивуд " Брад Пит да съблече ризата си, е била персонално негова, макар че артистът е " свенлив " за този вид неща, заяви " Контактмюзик ".
Сцената, в която 56-годишния артист съблича ризата си, до момента в който оправя антена на покрива, се трансформира в емблематична за кино лентата и почитатели по целия свят се надпреварваха да я разискват като " една от най-секси сцените " в Холивуд до момента.
Говорейки за подкаста, предаван от вкъщи на Ейми Шумър, режисьорът разяснява: " Беше смешно, тъй като в действителност Брад е много свенлив. В същото време той знае тъкмо какво да направи. Идеята да смъкна хавайската си риза и по-късно фланелката си, беше страхотна. Дори когато го видите в бараката с принадлежности или да поставя кожени ръкавици с жица в устата си, той може да те побърка. Той просто знае тъкмо какво и по кое време да направи ".

Междувременно по-рано беше разкрито, че сюжетът на Тарантино за " Имало едно време…в Холивуд " е бил заключен в сейф по време на фотосите.
Уилям Пол Кларк, първият асистент на режисьора, показа: " Запазихме третия акт в сейф в счетоводния отдел. Влизаш, получаваш сюжета си, влизаш в дребна стая, с цел да четеш третия акт... Когато приключиш, връщаш сюжета назад в сейфа и ти си тръгваш. "
Според осведомените с методите на Тарантино, да крие сюжета от участниците във кино лентата, е един от нетрадиционните му похвати, които вършат фолмите му неповторими.
Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР