Куентин Тарантино призна, че е достигнал края на пътя“ с

...
Куентин Тарантино призна, че е достигнал края на пътя“ с
Коментари Харесай

Тарантино иска да се пенсионира

Куентин Тарантино призна, че е " достигнал края на пътя “ с режисьорската си кариера, оповестява " Контакт мюзик “. Холивудската легенда обмисля да се отдръпна от фотосите на огромни кино продукции и е решил да се отдаде на писането на книги и театрални постановки.

Пред списание GQ Тарантино съобщи:  “Що се отнася до огромните кино продукции, мисля, че съм достигнал края на пътя. Мисля да се отдам на писането на книги и постановки за театъра, тъй че ще създавам още веднъж. Мисля че съм дал всичко, което мога на киното “.

Според запознати  " Имало едно време в Холивуд “ може да бъде последния филм на режисьора и той даже не обмисля снимането на десета лента.

Тарантино призна:  " Ако бъде признат добре този филм, може би няма да направя 10-ти по ред. Може би ще приключа кариерата си още в този момент. Може би ще спра до момента в който съм още на върха. Ще забележим “.

Според холивудската звезда Брад Пит, който взе участие в последния филм на Тарантино, режисьорът е напълно сериозен в желанието си да се пенсионира. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР