Куентин Тарантино представи новия си филм Имало едно време в

...
Куентин Тарантино представи новия си филм Имало едно време в
Коментари Харесай

Имало едно време в Холивуд, Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Куентин Тарантино и кинофестивала в Кан

Куентин Тарантино показа новия си филм " Имало едно време в Холивуд " в конкурсната стратегия на фестивала в Кан. На премиерата на кино лентата участваха и Брад Пит, и Леонардо ди Каприо, които играят основните функции.

Режисьорът и актьорите бяха посрещнати на аления килим с горещи аплодисменти и не може да се отхвърли, че бяха доста елегантни. Нямаме самообладание да ги забележим и на огромен екран.

Завръщането на Тарантино в Кан е може би най-очакваното събитие на тазгодишния кинофестивал.

" Имало едно време в Холивуд " ще бъде 2:45 часа и ни връща епохата на хипитата в Лос Анджелис. Действието се развива през 1969 година в Холивуд, където пътищата си кръстосват някогашна звезда от ефирен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и тогавашният му дубльор Клиф Бут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от ориста на съседката на Рик - Шарън Тейт (Марго Роби).

Малко след премиерата на кино лентата в Кан Тарантино прикани почитателите си в Twitter, които са го гледали, да не разкриват сюжета пред другите бъдещи фенове.

Вчера, 21 май, излезе и вторият филмов откъс на " Имало едно време в Холивуд ". В България чакаме кино лентата в кината на 9 август. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР