Куентин Тарантино иска да заснеме истински вариант на Bounty Law“

...
Куентин Тарантино иска да заснеме истински вариант на Bounty Law“
Коментари Харесай

Тарантино с нов уестърн по „Имало едно време в Холивуд“

Куентин Тарантино желае да снима същински вид на „ Bounty Law “ – измисленият уестърн сериал в „ Имало едно време в Холивуд “, в който героят на Леонардо ди Каприо – Рик Далтън, играе Джейк Кахил. Тарантино показа новината пред „ Deadline “ и разкри, че към този момент даже е написал сюжета за 5 епизода, които ще режисира.

„ Ще ми отнеме година и половина да го осъществя. Сериалът беше показан във кино лентата, само че аз не го считам за част от лентата, макар че е. Новата продукция няма да споделя по какъв начин Далтън играе Кахил, а ще бъде за самия Кахил. Аз съм почитател на сходни уестърни и от там ми хрумна концепцията. Винаги съм ги харесвал, само че до момента в който писах за кино лентата, наистина ги оцених и това предизвика въображението ми. Идеята да разкажеш трагична история единствено за 30 минути ми подхожда и се чудя дали и аз ще мога да го направя “, разяснява паметният режисьор.

Междувременно стана ясно, че след десетия си филм Тарантино ще се посвети напълно на фамилията си. Съпругата му Даниела Пик е бременна с първото им дете и режисьорът признава, че е осъзнал потребността от промяна в целите си.

„ Време е за третото деяние от моя живот – татко и брачен партньор. Ще стартира да пиша, с цел да извозвам повече време у дома и да не се постанова да мъкна фамилията ми с мен по международни министър председатели. А и считам, че режисьорската специалност е за младите. Киноиндустрията се трансформира, а аз съм от остарялото потомство. Моето време мина и е добре в този момент младоците да получат късмет за изява “, споделя Тарантино за уеб страницата „ Popcorn “.

Все още не е ясно обаче по кое време десетият и финален филм на Тарантино ще се появи и какъв ще бъде той. Режисьорът признава, че за в този момент не се е отказал да снима идващия „ Стар Трек “, само че не чака да получи работата.

„ Със сигурност ще се случи, само че не съм уверен, че ще звъннат навръх мен. Ще се веселя обаче да им услужа с някои от концепциите си “, добавя бъдещият баща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР