Куентин Тарантино и екипът на „Имало едно време в Холивуд“

...
Куентин Тарантино и екипът на „Имало едно време в Холивуд“
Коментари Харесай

Брад, Лео и Марго отново заедно: вижте червения килим на най-горещия филм това лято

Куентин Тарантино и екипът на „ Имало едно време в Холивуд “ върнаха Града на ангелите в лятото на ’69 година на снощната премиера на кино лентата в Лос Анджелис.

Вижте фотоси от събитието тук >>>

Това е първи общ филм на Брад Пит и Леонардо ди Каприо и девети в кариерата на Тарантино, който не крие, че „ Имало е едно време в Холивуд “ може да е последната му творба.

 Имало едно време Getty

„ Чувствам се късметлия да бъда артист, който е съумял да работи дълго време “ , показа Леонардо нощес, а Брад Пит споделя за облика на Лео във кино лентата: „ Героят му е доста занимателен. Той подмята някои от най-хубавите лафове, които съществуват във филм. “

Лентата, която си завоюва 7-минутни овации на крайници в Кан тази пролет , споделя за повратната година, когато Златната епоха на Холивуд е към края си, а Лос Анджелис губи невинността си.

 Имало едно време Getty

„ Имало едно време в Холивуд “ наблюдава залязващата звезда Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговият дубльор Клиф Буут (Брад Пит) , чиито пътища ще се срещнат с настоящата тогава звезда Шарън Тейт (Марго Роби) , убита от почитатели на Чарлс Менсън (Деймън Хериман) .

Вижте фотоси от събитието тук >>>

У нас филмът идва по кината на 16 август.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР