Куентин Тарантино е фен на 10-годишната актриса Джулия Бътърс, която

...
Куентин Тарантино е фен на 10-годишната актриса Джулия Бътърс, която
Коментари Харесай

10-годишната Джулия Бътърс открадна сърцето на Тарантино - slava.bg

Куентин Тарантино е почитател на 10-годишната актриса Джулия Бътърс, която виждаме в последния му филм „ Имало едно време в Холивуд “. В лентата тя влиза в ролята на Труди Фрейзър – дребната актриса, която съумява да сложи позалязващата уестърн звезда Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) на мястото му.

Оказва се, че режисьорът е харесал Бътърс още от присъединяване й в ситкома „ Американска брачна половинка “, като след това не се и замислил на кого да даде ролята на дребната Труди Фрейзър. „ Отидох на едно прослушване. После той се обади да предложения мен и майка ми в офиса му. Бях доста нервна и имах възприятието, че сърцето ми ще се пръсне всеки миг “, изясни Бътърс пред The Hollywood Reporter на прага на старта на наградния сезон тази година, в който „ Имало едно време в Холивуд “ евентуално ще остави диря. По думите на актрисата, тя към момента не е гледала нито един филм на Тарантино, тъй като те не са подобаващи за деца на нейната възраст. Видяла по-голямата част от „ Имало едно време... “ обаче, като излизала от киносалона, когато сцените не били подобаващи.

"На снимачната площадка той ми обясняваше, че това каква ще бъде героинята зависи от мен самата. Казваше: „ Аз може да съм написал някакви реплики, само че героинята – това си ти “ ", споделя още дребната звезда. Най-ценни препоръки пък получила от Ди Каприо, който също като нея започва кариерата си още като дете. „ Обясни ми през какъв път е минал той, като ми сподели да продължа да съм все по този начин професионална и фокусирана “, споделя още Бътърс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР