Кучето на президента на САЩ Джо Байдън, командир, вече не

...
Кучето на президента на САЩ Джо Байдън, командир, вече не
Коментари Харесай

Кучето на президента на САЩ Джо Байдън беше премахнато от Белия дом на фона на инциденти с ухапване

Кучето на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, пълководец, към този момент не е в Белия дом след поредност от произшествия с захапване, включващи чиновници на Белия дом и чиновници на американските секрети служби, сподели представителят на първата дама Джил Байдън.

При изказването в сряда Елизабет Александър, шеф по връзките на първата дама, сподели, че президентът и брачната половинка му са доста загрижени за сигурността на личния състав на Белия дом и личния състав по сигурността, който ги пази.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла. Републиканците организират първо чуване за импийчмънт на Байдън, защото се задава прекъсване на работата на държавното управление Тръмп и „ републикански екстремисти MAGA " заплашват демокрацията в Съединени американски щати, споделя Байдън Байдън споделя, че Съединени американски щати „ няма да си тръгне “ от Украйна на фона на бюджетни разтърсвания Синът на Джо Байдън Хънтър се пледира за почтен по федерални обвинявания за огнестрелни оръжия завършек на списъка

„ Командирът сега не е в кампуса на Белия дом, до момента в който се правят оценка идващите стъпки “, сподели Александър в изказване, изпратено по имейл.

Президентът и първата дама „ остават признателни за търпението и поддръжката на американските секрети служби и всички забъркани, до момента в който не престават да работят за решения “, сподели Александър.

Александър не сподели къде е изпратена двугодишната чистокръвна немска овчарка и дали преместването е за непрекъснато.

Командир беше забелязан за финален път в събота на горния балкон на персоналните палати на президента в Белия дом.

Обявеното премахване на Commander пристигна часове откакто прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше запитан на всекидневен брифинг за медиите за ново обвиняване, че е ухапал чиновник на Белия дом.

Жан-Пиер препрати въпроси към кабинета на първата дама, който сподели, че Командир и Дейл Хейни, основният надзирател на Белия дом, са си играли и че нито една кожа не е била счупена при случай, който е бил сниман от екскурзиант и споделен с новинарска организация, която по-късно разгласява изображението онлайн.

Тайните служби на Съединени американски щати признаха, че 11 от техните сътрудници са били ухапани от кучето на президента, макар че американските медии оповестиха, че действителният брой е по-голям и че кучето е ухапало и други чиновници на Белия дом. Един подобен случай изисква посещаване в болница от ранен чиновник на реда, съгласно записите от Министерството на вътрешната сигурност.

След случай с захапване на 25 септември, включващ еднообразен офицер от Тайните служби, Александър сподели, че „ Белият дом може да бъде стресираща среда за фамилните домашни любимци “ и че Байдън не престават „ да работят по способи да оказват помощ на Командира да се оправи с честото непредсказуем темперамент на територията на Белия дом ”.

Тайните служби обезпечават отбрана за сигурността на президента и фамилията му и десетки нейни чиновници са командировани към имението на Белия дом и обширната му територия.

Commander е второто от кучетата на Байдън в Белия дом, което се е държало нападателно. В последна сметка те изпратиха предходно куче, също немска овчарка, на име Майор, да живее при другари в Делауеър.

Commander беше подарък на президента през декември 2021 година от брат му Джеймс.

Любимото куче на Байдън, Чамп, умря през 2021 година на 13-годишна възраст. Те също имат котка на име Уилоу.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР