Кучето на президента на САЩ - Джо Байдън, хапе наред.

...
Кучето на президента на САЩ - Джо Байдън, хапе наред.
Коментари Харесай

Нов скандал с Байдън! Кучето на президента хапе хора наред (Подробности)

Кучето на президента на Съединени американски щати - Джо Байдън, хапе наред. А говорителката на Белия дом се извинява, потвърждавайки че животното е под стрес. Невероятен скандал избухна в публичното пространство, откакто се разбра, че немската овчарка на Джо Байдън и брачната половинка му Джил за няколко месеца е ухапала над 10 индивида, в това число и сътрудници от " Сикрет Сървис ".

От Белия дом обаче излязоха с извинението, че животното е уплашено и по тази причина на моменти се държи нападателно. Прес секретарят на Байдън Катрин Жан-Пиер, съобщи, че доколкото е осведомена " случаите се третират като трудови злополуки и чиновниците получават съответното обезщетение поради тях. Истината е, че Белият дом е много стресиращо място за живеене. Първата двойка приказва със експерти, взе ограничения, с цел да обезпечи комфорт на домашния си любим, само че въпреки всичко той е единствено едно куче ", добави тя.

Наскоро обаче стана ясно, че дейностите на кучето " Командир " не са толкоз безобидни. То е пратило в болница един чиновник от защитата на президента, откакто го е захапало за крайници, а различен е получил контузии по ръката си. Друг сътрудник е трябвало да употребява щит, с цел да отблъсне офанзивата на кучето, откакто Байдън го пуска от каишката му. От защитата на президента настояват, че " кучето е пъклен бясно и би трябвало да бъде приспано.

И в случай че не принадлежеше на президента, евентуално щеше да бъде ликвидирано. А най-лошото е, че даже не носи намордник ". Миналия ноември Джил Байдън декларира, че е изгубила надзор над кучето си и не може да се оправя с него.

Коментарът й е във връзка следващ случай - ухапан сътрудник, който потърси незабавна помощ в болница, откакто ръката му пострада. Бившето куче на фамилията - Мейджър, също беше преместено при фамилни другари, откакто хапеше наред сътрудниците на президента. Не е ясно, дали и в този момент няма да се случи същото...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР