Кучето на президента на ФК Цюрих Анчило Канепа се оказа

...
Кучето на президента на ФК Цюрих Анчило Канепа се оказа
Коментари Харесай

Кучето на президента на ФК Цюриф прекъсна мач в Швейцария

Кучето на президента на ФК Цюрих Анчило Канепа се оказа провинен за спирането на мача със Сион през уикенда. Това се случи в края на първото полувреме, когато бялата овчарка нахлу на терена, откакто слезе от трибуните и се наложи реферът да спре играта. През това време Канепа слезе и извика кучето при себе си, след което двамата се завърнаха на трибуните. Той показа след мача, че кучето му доста обича футбола и особено топките и по тази причина постоянно го води на тренировките на тима.
The FC Zürich President had to run down to collect his dog Cookie who had invaded the pitch during their match against Sion...
— The Sportsman (@TheSportsman) Спирането на формален дуел обаче може да му донесе сериозна санкция, защото от локалната федерация преглеждат случая.Местните медии пишат, че името на кучето е Куки, само че брачната половинка на Канепа Хелиан внесе изясненост. " Имаме две бели овчарки и постоянно ги бъркат. В неделя мачът беше пресечен от Чила. Кръстих я по този начин, тъй като това е прозвището на мъжа ми. Когато викна " Чила " и двамата идват при мен ", майтапи се Хелиан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР