Кучето, което ме нападна, бе насъскано. Това каза пред камерата

...
Кучето, което ме нападна, бе насъскано. Това каза пред камерата
Коментари Харесай

Изверг насъскал питбула си срещу Мартин от Варна, който е с 18 ухапвания

Кучето, което ме атакува, бе насъскано. Това сподели пред камерата на Нова телевизия Мартин Янчев от Варна, който пострада след нахлуване от питбул.

Кървавата драма се разигра на метри от постройката на учебно заведение в събота против неделя към 1 часа през нощта. Кучето е било без намордник и каишка.

По времето на случая Мартин Янчев е бил с неговия другар Николай Генов. Били покрай оживена улица в центъра на града, когато ги атакува питбулът. Първо показал експанзия към Николай, по-късно и към Мартин. Той е с 18 нахапвания по едната ръка и краката. Двете деца на притежателя стават очевидци на случилото се. 

„ Кучето първо атакува мен, само че съумях да го отблъсна и споделих на притежателя да си го върже, с цел да не ухапе някой “, споделя Николай.

„ Стопанинът на кучето сподели, че то не хапе и го заведе при децата си. Те го гушнаха. Той се наведе и му сподели нещо. Тогава внезапно питбулът атакува приятеля ми “, прибавя мъжът.

„ Взехме салфетки от магазина и тогава притежателя на кучето сподели, че раните не били от неговият любим. Не можело по този начин да го нахапе “, сподели Николай.

Той показа, че е бил заплашван от притежателя на кучето.

„ След като привързах Мартин, той пусна кучето против мен. Успях да го изритам два пъти и се дръпна встрани “, посочи Генов.

Бащата на Мартин заяви, че към този момент е сезирана Районната прокуратура. „ Още вечерта Мартин е разпитван в 1 РПУ. За мен персонално животните не са отговорни, а притежателите на кучето ”, сподели той.

При идването си полицията е записала персоналните данни на притежателя и потърпевшите. 

Все още не е ясно дали стопанинът на животното е арестуван.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР