Кучето, чиято трогателна история за бездомно кутре от приют до

...
Кучето, чиято трогателна история за бездомно кутре от приют до
Коментари Харесай

Евтаназираха кучето, вдъхновило трогателната история „Спасението на Руби“

Кучето, чиято трогателна история за бездомно кутре от подслон до К-9, въодушеви основаването на кино лентата „ Спасението на Руби “ на Netflix , е евтаназирано, заяви Асошиейтед прес.

От полицията на Роуд Айлънд споделиха, че в неделя K-9 Руби е била приспана поради зародило „ остро и нелечимо заболяване “.

Thinking of Trooper Dan O'Neil, his family & the today.

In addition to being a hard-working police dog, Ruby was also part of O'Neil's family. She was both rambunctious & gentle when we met her recently. Full of kisses!

K9 Ruby was 11.5 years old. Rest easy, pup.
— Corey Welch (@CoreyWelch)
В особено изказване полковник Дарнел Уивър изрази признателност за годините в работа на преданата Руби .

„ Посвети живота си, с цел да служи на жителите на Роуд Айлънд и се трансформира в знак на вярата за всички кучета от приюта, като сподели на света какво може да направи едно бездомно куче, когато просто му се даде обич и късмет ", се показва в изказването.

Руби е служила в полицията на Роуд Айлънд в продължение на 11 години. Неин сътрудник бил ефрейтор Даниел О'Нийл .

We're saddened to announce the passing of K-9 Ruby following a sudden, acute, and untreatable illness. Ruby was rescued from the RISPCA & served admirably for 11 yrs. Please keep Cpl O'Neil, his family, and the K-9 family in your thoughts. Press release:
— RI State Police (@RIStatePolice)
Смесица сред австралийска овчарка и бордър коли , тя е едно от първите кучета от подслон, обучавани да служат в полицията на Роуд Айлънд . Участвала е в голям брой задачи за търсене и избавяне на изчезнали хора и бързо се трансформирала във всеобща фаворитка.

Полицейското куче се оказало същинска звезда, откакто през 2017 година, разкрило тежко ранен младеж в гората. За смелостта си Руби печели национално самопризнание от американските награди за кучета герои и е оповестена за „ Куче на годината “.

Преди да бъде осиновена от ефрейтор Даниел О'Нийл през 2011 година, Руби е била връщана в приюта пет пъти с обяснението, че е прекомерно буйна.

Hero Police Dog, Basis for Netflix's Rescued by Ruby, Euthanized Due to 'Untreatable Illness'
— People (@people)
Семейството на Даниел О'Нийл , с което Руби е живяла, желае да се елементарни с нея, без да бъдат притеснявано, прибавят още от полицията. „ Беше ѝ даден късмет и тя направи всичко допустимо, с цел да го оправдае. Отказаха се от нея, а тя избави живота на толкоз доста хора “, сподели О'Нийл по-рано тази година.

Въпреки блестящата си кариера като служител на реда, палавият темперамент на Руби от време на време я превръщал в неудържимо и волно куче. Преди три години се впуска в гонитба в непосредствен парк и се връща вкъщи след 19-часово търсене. Неотдавна пък се прибрала с жив скункс, който се опитвал да се освободи от захапката ѝ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР