Кучетата са искали да убият момчетата, каза по /btv.bg Валери

...
Кучетата са искали да убият момчетата, каза по /btv.bg Валери
Коментари Харесай

Бащата на момчетата, нахапани от ротвайлери: Кучетата са искали да убият децата

Кучетата са желали да убият момчетата, сподели по /btv.bg Валери Илиев, бащата на трите деца, нахапани от ротвайлери в софийското село Железница. Най-тежко е положението на междинното момче - Емануил.Той претърпял интервенция през вчерашния ден, има рани от 8-10 см по главата, по гръдния панер. Раните са огромни, тежки, сподели татко му. Детето още било в потрес, не продумвало и дума. Всъщност Емануил се страхувал най-вече от кучета. Най-малкият от братята - Виктор, имал рани от кръста надолу. Той можело да бъде изписан от няколко дни. Най-големият от братята към този момент бил изписан.

Семейството, което живее в Англия, им общо шест деца. Три девойки и три по-малки момчета. Родителите постоянно желали да имат доста деца.

Баща им дълго време бил шеф на верига магазини за мобилни телефони в Габрово, бил и съветник по европроекти. После купили две крави и пробвали да развиват бизнес в троянско село. Заради непрекъснати пречки обаче се изнесли в Англия преди 5 години.

Много мъчно мога да видя бъдеще за децата си тук, призна бащата. Най-голямата щерка сега учила химия в Англия. Мъжът изясни, че в Англия на никое място не може да се види животно да се разхожда без собственик.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР