Кучетата от Планинската спасителна служба към БЧК се нуждаят от

...
Кучетата от Планинската спасителна служба към БЧК се нуждаят от
Коментари Харесай

Кучетата от ПСС се нуждаят от специализиран бус

Кучетата от Планинската избавителна работа към БЧК се нуждаят от профилиран бус, с цел да стигат по-бързо до бедстващите. 

" Търсим нещо комфортно, автомобил с висока проходимост, да може да бъдем мобилни и да отреагираме бързо. В момента сме в Пампорово и упражняваме. Обученията заран се организират към половин час, по-късно стартира същинската работа за търсене на хора ", заяви планинският избавител Сергей Цветков в ефира на " България заран ".

Пред Bulgaria ON AIR той разгласи, че колкото повече средства се съберат от акцията, толкова по-качествен бус може да се закупи.

" Това е бус с нараснала проходимост. Има условие за товарно помещение, в което да може да се транспортира багаж, най-малко четири кафези за транспортиране на кучетата, теглич за ремарке. При дейностите в Турция едното ремарке беше с групата. В момента и петте ремаркета са при нас, кучетата там живеят ", обясни Цветков.

Той означи, че колите не се употребяват единствено за работа, а и за образователна активност.

" Пътуваме в страната, в чужбина. Специализираната техника е от огромно значение за нашата активност ", каза планинският избавител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР