Кучетата лаят, керванът си върви! Вероятно именно това е казала

...
Кучетата лаят, керванът си върви! Вероятно именно това е казала
Коментари Харесай

На среща, но с ленти на гърдите вместо с дрехи! Андреа намекна за нов мъж в живота си

Кучетата лаят, керванът си върви! Вероятно точно това е споделила Андреа малко преди да облече двете ефектни ленти, които колкото да прикриват гърдите ѝ, за вечеря в първокласен ресторант:

" Какво целиш по този метод ", " Защо гледаш като отровена ", " прекаляваш към този момент ", припомнят ѝ в мнения под видеото от подготовката за вечерта.

Виж още: А я нарекоха " дюнер "... Плюс сайз моделката от " Ергенът " в действителност е фитнес инфлуенсър!

А вечерята очевидно наиситна е била много значима, тъй като от нея се появиха няколко фотоси, на които се вижда, че Андреа е заложила на изтънчено меню и доста уют в делничната вечер.

Друго обаче направи усещане - измежду многото фотоси от излизането на певицата, има и картичка с обръщение. На нея написа, че тя е красива.

Дали това е намек, че нещо се случва в персоналния живот на певицата, евентуално няма да разберем. След раздялата си с Кубрат Пулев тя продължи да залага на разголени и провокативни фрагменти в обществените мрежи, като от тях можехме единствено да гадаем дали става въпрос за някакви професионални задължения или персонално време.

Виж още: Дизайнер и OnlyFans звезда: Грета чупи стандартите за модел, правила секс за първи път на 19 г. 

Всъщност само Андреа изневеряваше на тази линия, когато в общественото пространство ставаха ясни вести, свързани със събития от живота на някогашния ѝ. Така се получи и по празниците, когато стана ясно, че той е привързан, по този начин стана и когато Кубрат разгласи, че е станал татко на момиче. Третият удар се стовари с новината, че на Кобрата му се е родило и момче. 

 

В последния случай Андреа даже разгласява телефонен диалог с предходен мъж на актуалната половинка на Пулев.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР