Куче стана истинска сензация, след като показа нагледно как трябва

...
Куче стана истинска сензация, след като показа нагледно как трябва
Коментари Харесай

Куче доброволец се включи в разчистването след урагана Флорънс

Куче стана същинска сензация, откакто сподели образно по какъв начин би трябвало да се помогне след бурята " Флорънс ", която бушува няколко дни над територията на щатите Северна и Южна Каролина. Четириногият домакински любим се присъединил в разчистването на паднали клони след стихията и напъните му бяха записани на видео от стопаните му.
 5 жертви на урагана Флорънс: Дърво смаза къща с майка и дете, починаха и жена, и двама мъже на 77 и 78 година  Ураганът Флорънс погълна крайбрежията на Северна и Южна Каролина (видео)
И през днешния ден проливни дъждове не престават да се изливат над двата американски щата, които са най-силно наранени от урагана.

Очаква се голямото количество дъжд да провокира още по-мащабни наводнения, а неприятното време да се задържи с дни, оповестяват синоптиците.

В някои селища по крайбрежието водата доближи 60 сантиметра височина единствено за два дни и се чака да равнищата да нарастват.

Близо 1 милион семейства в Северна и Южна Каролина остават без електричество. Продължават избавителните и възстановителни действия след урагана.

First good boy res-ponder at hurricane cleanup#HurricanFlorence #FLORANCE #dog pic.twitter.com/KQc8kItt0q
— Charlie the cat Ashen the cat and Nathan the Human (@Catvibes1234) September 15, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР