Куче от митниците и граничната служба на САЩ надуши нещо

...
Куче от митниците и граничната служба на САЩ надуши нещо
Коментари Харесай

Куче за следене на летището откри купчина мумифицирани маймуни в багажа на пътника

Куче от митниците и граничната работа на Съединени американски щати надуши нещо извънредно в багажа на пасажер, завръщащ се от Африка — мумифицирани маймуни.

Пътникът, връщащ се от посещаване в Демократична република Конго, заяви, че багажът съдържа сушена риба, само че инспекция на бостънското летище Логан разкри мъртви и обезводнени тела на четири маймуни, споделиха сътрудници. Пътешественикът сподели, че е донесъл маймуните в Съединени американски щати за лична консумация, сподели в неделя Райън Бисет, представител на CPB.

Суровото или минимално модифицирано месо от диви животни, от време на време наричано „ месо от диви животни “, е неразрешено в Съединени американски щати заради опасността от заболявания. „ Потенциалните рискове, подбудени от внасянето на месо от диви животни в Съединените щати, са действителни. Месото може да носи микроби, които могат да причинят заболяване, в това число вируса Ебола “, сподели Хулио Каравиа, локален шеф на пристанището за митническа и гранична отбрана.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Delta Boeing 757 губи гума моменти преди политане, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР