Куче нападна и уби стопанина си в столичния квартал Христо

...
Куче нападна и уби стопанина си в столичния квартал Христо
Коментари Харесай

Трагедия в столичен квартал! Питбул уби стопанина си

Куче атакува и умъртви стопанина си в столичния квартал „ Христо Ботев “. Сигналът за случая е подаден малко след 16:15 часа от брата на потърпевшия. Агресивното животно, порода питбул, и 48-годишният му притежател се намирали в двора на къщата, когато се е разиграла нещастието.

Спешна помощ е пристигнала на място за 10 мин. На място са били изпратени и екипи на полицията и общинското дружество „ Екоравновесие “, които са приспали животното, съобщи БНР.

Медиците са заварили мъжа към този момент мъртъв и единствено са установили гибелта. За момента не са ясни аргументите, довели до тежкия случай. По случая тече следствие. Разпитват се и съседи на жертвата.

Припомняме, че в края на март 39-годишна санитарка от Долна Оряховица беше раздрана от пет кучета. Жената се прибирала от работа в болничното заведение, когато я атакували. Починалата е майка на 15-годишно дете.

Ден по-късно кучетата бяха евтанизирани. Гледачът на животните беше задържан и против него бе повдигнато обвиняване, че не е положил задоволително грижи за кучетата. За това закононарушение законът планува до пет години затвор. Задържаният мъж имал сделка със стопанина на кучетата, който е в Германия, да се грижи за тях и да живее в парцела.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР