Куче на име Боби, веднъж удостоено с най-стария досега“ рекорд,

...
Куче на име Боби, веднъж удостоено с най-стария досега“ рекорд,
Коментари Харесай

Световните рекорди на Гинес отнемат титлата на „най-старото куче“ след разследване, хвърля съмнение

Куче на име Боби, един път удостоено с „ най-стария до момента “ връх, загуби купата си след следствие от Световните върхове на Гинес.

В отчет, оповестен през днешния ден, беше оповестено, че Bobi, Rafeiro do Alentejo от Conqueiros, Португалия, който умря през октомври 2023 година, е лишен от купата си. От Световните върхове на Гинес обявиха, че към този момент нямат нужните доказателства в поддръжка на изказванието на Боби като рекордьор.

Собственикът на Боби, споделиха те, е бил известен за констатациите от прегледа. Сега те приканват притежателите на домашни любимци по целия свят да се свържат с тях, в случай че считат, че техният домакински любим би трябвало да бъде коронован.

Твърди се, че Боби е умрял на възраст 31 години и 165 дни, като гибелта му е оповестена в обществените мрежи от ветеринарен доктор, който се е срещал няколко пъти с Боби. „ Въпреки че надживява всяко куче в историята, неговите 11 478 дни на земята в никакъв случай няма да бъдат задоволителни за тези, които го обичат “, написа доктор Карън Бекер. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР