Куче имаше невероятно спасение след седмица на 15 фута надолу

...
Куче имаше невероятно спасение след седмица на 15 фута надолу
Коментари Харесай

Куче, хванато в капан на 15 фута надолу в кладенец за една седмица, спасено от пожарникари, които използваха маркуч като прашка

Куче имаше необикновено избавление след седмица на 15 фута надолу в бунар, откакто беше видяно от инцидентен минувач и беше изтеглен на безвредно място от екип на пожарната, употребявайки маркуч като прашка.

Кавказката овчарка беше до шия в нечиста вода, откакто се претърколи в 4,5-метровата бетонна шахта в графство Дърам. Но за благополучие един пасажер видя капака на кладенеца отчасти отворен предишния петък и надникна вътре, с цел да види ужасеното животно, хванато в капан на дъното.

Той се обади на RSPCA и пожарната в Кливланд, които се втурнаха на мястото, известни на локално равнище като Phoenix Sidings, в Стоктън он Тийс. Инспекторът на RSPCA Стеф Бейнс сподели: „ Беше цялостен шанс, че мъжът беше в региона, защото в никакъв случай преди не е разхождал кучетата си там. Освен това е необикновен шанс, че се заинтересува задоволително, с цел да надникне в дупката.

„ Но най-голямото знамение е, че той даже видя животното в дъното на шахтата, тъй като беше необикновено мрачно и доста надълбоко. Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР