Куче е нахапало звездата от Народния театър Иван Вазов“ Александра

...
Куче е нахапало звездата от Народния театър Иван Вазов“ Александра
Коментари Харесай

Инцидент! Куче нахапа звезда от Народния театър!

Куче е нахапало звездата от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ Александра Василева , ожали се самата тя в обществените мрежи. Инцидентът е станал късно вечерта след първото за годината зрелище, в което звездата от сериала „ Седем часа разлика “ взе участие. Ето и нейния достоверен роман за случилото се.

„ Има странни дни... Има прелестни дни като през вчерашния ден и предишния ден, изпълнени със смисъл, поради опцията да упражняваш специалността си (имам поради двете представления на „ Капитал(на) неточност " ). Възторзи... Публика...

И има в действителност странни дни като днешния, в който се върнах на къщата, изведох на разходка кучето, налетя ми един псе, изпохапа ме по прасеца, след което стопанинът му, който се оказа горски, с усмивка ми изясни, че кучето му бягало от къщата, че нищо не можел да направи и че кучето му хапело изборно. Дори не се извини.

С две думи - бедност. Селенията не е на село. В душата е, метод на мислене е. „ Аз ше си живеем по какъв начин на мен ми е добре, па ти се оправяй, мойто куче си бега, в случай че искаш да те заведа на лекар. “

Повечето от приятелите й във Facebook незабавно отреагираха и я питаха дали е добре и има ли потребност от нещо, с което да й оказват помощ. „ От инжекция срещу тетанус. Утре ", отвърна актрисата, написа „ Телеграф “.

Колегата й от Сатиричния спектакъл Константин Икономов обаче бе по-настоятелен. „ Добре съм, единствено не знам по какъв начин да си укротя беса по отношение на тоя Безхаберник, с кучето, което няма ваксина срещу нищо ", рече му Александра.

„ За лошотията и простотията почивен ден нема. Бързо възобновяване Ви поисквам. Да сте добре ", „ Можеш да извадиш индивида от селото, само че селото от индивида в никакъв случай! Веднага инжекция срещу бяс и тетанус, но незабавно, не на следващия ден или вдругиден “, „ Да се разстреля. Горският, не кучето “, бяха част от мненията на приятелите й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР