Куче е било натъпкано в чувал за боклук и изхвърлено

...
Куче е било натъпкано в чувал за боклук и изхвърлено
Коментари Харесай

Куче бе натъпкано в торба за боклук и хвърлено през мост, но го спасиха

Куче е било натъпкано в чувал за отпадък и изхвърлено от мост в Лондон, само че е било открито и избавено.

Петал е минала през дълготрайно лекуване и оцеляването й е знамение.

Все още е травмирана, само че тя въпреки всичко съумява да се възвърне с помощта на любовта и търпението на приемното си семейство. То реши да я осинови за непрекъснато и даже й намери приятелка.

Женското куче е имало тежка орис и сега откри вяра и вкуси щастието. Историята му се оповестява от лондонски медии днес.

Смес от женски териер, Петал беше избавена и отведена в приюта на Dogs Trust в Харефийлд, в покрайнините на Лондон, откакто е била вързана в торба за отпадък и изхвърлена от мост. Това, което се случи с това куче, е същински "  филм на ужасите ", според Ричард Мур , който ръководи приюта.

„ Никога не съм виждал куче толкоз травмирано “

След това тя е поверена на приемно семейство, което й дава „  всичката обич и самообладание, от които се нуждае  “, продължава той.

Валери и Стивън Макдугъл трябваше да я задържат единствено краткотрайно, с цел да й оказват помощ да се възвърне и да я приготвят за осиновяване. Те обаче осъзнаха, че към този момент не желаят да я пускат. Кучето пристигнало в дома им 2 дни след смъртта на техния кокер шпаньол Оли. За двойката това беше знак.

„  Никога не съм виждал толкоз травмирано куче  “, казва Стивън Макдугъл , който прибавя, че възрастта на кучето се прави оценка на 7-8 години. Тя реализира муден, само че действителен прогрес и постепенно се научава още веднъж да се доверява на хората.

Междувременно Макдугъл са прибрали Пени, друго куче, избавено от Dogs Trust . Между нея и Петал другарството беше мигновено и тотално. Пени беше „ изчезналото парче от пъзела в рехабилитацията на Петал “, съгласно новите им притежатели. Приемното им семейство в действителност е решило да стане последното им семейство, откакто ги осинови и двамата.

„ Ужасно е да си представим през какво е трябвало да премине. Да я видя такава, каквато е в този момент, да играе с Пени, е щастието, на което се надявах  “, заключава Стивън Макдугъл .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР