Кубрат Пулев заминава днес за САЩ, където трябва да подпише

...
Кубрат Пулев заминава днес за САЩ, където трябва да подпише
Коментари Харесай

Кобрата подписва с мениджъра на Мохамед Али

 Кобрата става лице на кандидатстудентска акция
Кубрат Пулев отпътува през днешния ден за Съединени американски щати, където би трябвало да подпише контракт с една от най-големите митове в промоутърския бизнес на професионалния бокс - Боб Аръм. 86-годишният американец, който е менажирал величия като Мохамед Али, Шугар Рей Леонард, Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, Оскар де ла Оя и Мани Пакяо, има предпочитание да помогне на Кобрата в правенето на по-добра позиция при организирането на мач за международната купа. Българинът и сътрудниците му от “Епик Спорт ” са стигнали до решение, че точно човек като Аръм може да свърши чудесно работа в борбата с Еди Хърн и първенеца на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

“Заминавам за Съединени американски щати и там ще уточним нещата, отивам да подпишем контракт, само че ще забележим по какъв начин ще се развие обстановката. Възможно е да има и други вести оттова ”, сподели за “Тема Спорт ” Кобрата по отношение на бъдещото си партньорство с Аръм и “Топ Ранк ”.

Българинът призна, че е впечатлен от Тайсън Фюри. Както от държанието му на кръга против Дионтей Уайлдър в неделя сутринта, по този начин и от изявлението му, че ще подари хонорара си на бедните и за създаване на домове за бездомни.

“Копират от мен, няма неприятно. Това, което сподели Тайсън Фюри, е супер. Факт е, че е благородно и от сърце. Това може да го направи човек с огромно сърце и душа. Тежката категория е нещо напълно друго. Боксьорите в тази дивизия сме показвали на хората по какъв начин би трябвало да се мисли и да се държат. Ние сме добър образец за обществото. Това е същински спорт, за същински хора. Всеки знае президента на Америка и международния първенец в тежка категория. Това са съществени хора.

И преди, като споделих, хората не имаха вяра, злобарите, само че заставам зад думите си. Ако печеля международната купа, ще даря половината пари за щедрост. Така го усещам. Фюри го сподели, тъй като се усеща още веднъж на върха. Ако аз стъпя там, това ще е доста по-важно.

Иначе мачът беше “кантар ”, на мен ми хареса. Хубаво е, че приключи наедно, тъй като ползата се повишава и когато и да се излъчи победител, ще е с доста дребна разлика. Те са доста разнообразни като стилове и характери. И този Фюри, и оня, с който аз се бих, са ексцентрични, жилави, положителни боксьори. Физическата промяна на Тайсън не е сложна, това е най-лесната част. Трябва обаче кондиционно човек да се върне, не е просто до визията. Но за два месеца се върна, за което му върша евала. Това не е по никакъв начин елементарно ”, сподели още формалният кандидат за купата на IBF.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР