Кубрат Пулев взриви феновете си с разкритие за сватбата с

...
Кубрат Пулев взриви феновете си с разкритие за сватбата с
Коментари Харесай

Кобрата С Шокиращи Разкрития За Сватбата С Андреа

Кубрат Пулев взриви почитателите си с разобличаване за сватбата с Андреа. Въпреки че е чакано от години, блясковото събитие по този начин и няма да се състои. Не и в скоро време, за което призна самият боксьор.

Половинката на чалгаджийката изрично съобщи в свое изявление, че за него бракът и сватбите са нещо като оживелица. Те не вършат обич, нито фамилията, уверен е Кобрата.

„Според мен сватбата би трябвало да стане, откакто се появи детето. За мен сватбата не е извънредно значима. От по-голяма значение са отношението на хорат аедин към различен, разбирателството и децата. Тгава към този момент една двойка се трансформира в семейство. Андреа държи на брака. Не съм срещу, тъй че може би в миналото и това ще се случи“ споделя Кобрата.

„Още през цялото време съм подарил на Андреа годежен пръстен. Първата стъпка е направена, само че ще видим“, добави спортистът.

Любопитно е по какъв начин е приела думите му самата Андреа, която от много време насам си мечтае да се види младоженка, написа novini.bg. Ясно е, че Кубрат е този, който диктува разпоредбите във връзката им. Той е мощният мъж и певицата ще би трябвало още веднъж да се съобрази с него.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР