Кубрат Пулев тренира усилено за срещата си за световната титла

...
Кубрат Пулев тренира усилено за срещата си за световната титла
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Джошуа е страхотен съперник. Неговият стил ми пасва

Кубрат Пулев тренира интензивно за срещата си за международната купа в тежка категория на WBA против Антъни Джошуа и към този момент е разучил противника си детайлно.

" Антъни Джошуа е страховит и рисков противник. Но неговият жанр пасва съвършено на моя ", съобщи Кобрата пред формалната си страница във " Facebook ".

Мачът ще бъде на 28 октомври в Кардиф, а интерконтиненталният първенец към този момент има своите упования за това, което ще се случи на кръга.

" В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата сред тях. В тази борба, няма да има доста обятия, ще има здрав бокс ", уверен е Пулев.

Въпреки късото недоразумение с промоутърската организация " Зауерланд " към насрочването на датата за дълго чакания мач, българската боксова звезда не мисли да се отхвърля, а даже в противен случай - тренира с цялостни сили, с цел да реализира задачата си! В момента Пулев е в Германия, където се готви за мача под управлението на своя треньор Ули Вегнер.

" Подготовката ми върви доста интензивно, поради късото време, с което разполагам. Ще бъда изцяло подготвен, когато се кача на кръга. Така, че той да няма никакъв късмет против мен ", добавя Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР