Кубрат Пулев смята, че световният спорт ще се върне към

...
Кубрат Пулев смята, че световният спорт ще се върне към
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Виждам некомпетентност, всичко се превърна в една свинщина

Кубрат Пулев счита, че международният спорт ще се върне към естествения си темп едвам след 2 години. Това мнение боксьорът ни изрази в предаването " Неделята на Нова " по Нова ТВ. В диалог с Мариян Станков - Мон Дьо Кобрата приказва повече за политика и за интелектуалното положение на човечеството, в сравнение с за спорт. Пулев изрази разочарованието си от българските политици и терзанието си за положението на международната стопанска система. Той дефинира половинката си Андреа като " неповторим човек " и съобщи, че мачът с Антъни Джошуа ще се състои, само че няма да е през юни.

" Виждам непросветеност. Човек като се ояде и влезе в едни релси и си е направил всичко и си е разчистил пътя, той си мисли, че по този начин ще си върви постоянно. А обстановката в целия свят е доста комплицирана. Хора, в случай че по този метод продължавате, народът е жертван. Сега не е времето за протести и за промяна, само че противоположното преброяване стартира. В момента стопанската система е на пауза. Вървим по една инерция, която е жестока ", показа Пулев, говорейки за българските политици.

" Залата е празна? Да сме здрави, това е най-важното. Ще си умря ", продължи Кобрата и сподели какво мисли за пандемията от ковид: " Ние не оценявахме нищо. И съм уверен, че в случай че този вирус опустоши всичко, хората отново няма да го оценят. Морално изостанахме. Всичко се трансформира в една скотщина. Технологии, ракети... природата ни споделя, че по този метод не става.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР