Кубрат Пулев смята, че световният спорт ще се върне към

...
Кубрат Пулев смята, че световният спорт ще се върне към
Коментари Харесай

Кобрата: Всичко се превърна в една свинщина

Кубрат Пулев счита, че международният спорт ще се върне към естествения си темп едвам след 2 години. Това мнение боксьорът ни изрази в предаването " Неделята на Нова " по Нова ТВ. В диалог с Мариян Станков - Мон Дьо Кобрата приказва повече за политика и за интелектуалното положение на човечеството, в сравнение с за спорт. Пулев изрази разочарованието си от българските политици и терзанието си за положението на международната стопанска система. Той дефинира половинката си Андреа като " неповторим човек " и съобщи, че мачът с Антъни Джошуа ще се състои, само че няма да е през юни.  Кубрат Пулев: Спорт ще има най-рано след 2 години " Виждам непросветеност. Човек като се ояде и влезе в едни релси и си е направил всичко и си е разчистил пътя, той си мисли, че по този начин ще си върви постоянно. А обстановката в целия свят е доста комплицирана. Хора, в случай че по този метод продължавате, народът е жертван. Сега не е времето за протести и за промяна, само че противоположното преброяване стартира. В момента стопанската система е на пауза. Вървим по една инерция, която е жестока ", показа Пулев, говорейки за българските политици.

" Залата е празна? Да сме здрави, това е най-важното. Ще си умря ", продължи Кобрата и сподели какво мисли за пандемията от ковид: " Ние не оценявахме нищо. И съм уверен, че в случай че този вирус опустоши всичко, хората отново няма да го оценят. Морално изостанахме. Всичко се трансформира в една скотщина. Технологии, ракети... природата ни споделя, че по този метод не става.  Кобрата гневен на политиците поради ковид Надявам се всичко това да завърши бързо, само че моите усеща, инстинкти и сметки демонстрират друго ", сподели още Пулев, който преди седмица имаше обява във Фейсбук, в която написа, че сега живеем в изискванията на " трета международна война и нов международен ред ".

Пулев прикани родните политици да намерят " подобен режим на деяние, че хората да не са рискови един за различен, само че във всяка една сфера хората да работят ".  Кобрата сподели какво е българска сауна (видео) " Световната стопанска система е в тежък нокдаун и може да не се възвърне. Аз знам, че ще оцелеем, само че и доста жертви ще дадем ", сподели още боксьорът.

" Според мен спорт ще има най-рано след 2 години. Хората не могат да си дадат сметка какъв брой огромен е казусът. Мачът с Джошуа няма да е през юни сигурно ", добави Кобрата.  Андреа и Кубрат Пулев още веднъж дружно (видео + снимка) " Андреа е неповторим човек, същински човек, неслучайно съм с нея толкоз време ", показа Пулев, говорейки за своята половинка.

" Човечестветото към момента е доста обратно интелектуално. Имам неизчерпаема обич в сърцето си и имам религия в положителното ", приключи Кубрат Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР