Кубрат Пулев ще загуби от силата на удара с дясната

...
Кубрат Пулев ще загуби от силата на удара с дясната
Коментари Харесай

Кобрата губи сила в удара

Кубрат Пулев ще загуби от силата на удара с дясната ръка поради последствията от контузията, която получи по време на подготовката за багра със международния първенец Антъни Джошуа. Българският боксьор получи 30% скъсване на гръден мускул, само че към този момент е съвсем възобновен и възнамерява скоро да възобнови тренировки.

„ Още първия път като се върнах от Германия, доцентът сподели, че в никакъв случай повече няма да имам тази мощ – призна Пулев пред Нова. – Но ще намалее напълно малко, на един звук удар 2-3 кг по-малко не са проблем. Смятам, че на 95% съм възобновен, макар че те въпреки всичко се тормозят. Смятам, че до една-две седмици, в случай че се усещам добре, ще стартира да упражнявам крепко. “

Кобрата остава наложителен кандидат на Международната боксова федерация (IBF), само че ще би трябвало да изчака за нов късмет против първенеца Джошуа. Британецът първо ще брани пояса на Световната боксова асоциация (WBA) против спечелилия от мача сред Мануел Чар (Германия) и Фрес Окуендо (Пуерто Рико). Джошуа обаче има проекти за обединителни мачове с първенците на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър и Световната боксова организация (WBO) Джоузеф Паркър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР