Кубрат Пулев ще спечели 2 млн. паунда ($2,6 млн.) от

...
Кубрат Пулев ще спечели 2 млн. паунда ($2,6 млн.) от
Коментари Харесай

Кобрата прибира $2,6 млн. от боя с Джошуа

Кубрат Пулев ще завоюва 2 млн. паунда ($2,6 млн.) от конфликта с Антъни Джошуа, твърди английският „ Сън “. Битката е на 28 октомври в Кардиф.
Британецът залага трите си трофеи – на IBF, IBO и WBA. Още в първия ден от стартирането на билетите в продажба бяха разграбени 70 000 пропуща.

Същевременно срещата сред Дионтей Уайлдър (САЩ), първенец в най-престижната версия на профибокса WBC, и кандидата Луис Ортис се провали. Мачът трябваше да е на 4 ноември в Ню Йорк, само че кубинецът не устоя допинг теста.
„ Имаме удостоверение за позитивна проба “, разгласи президентът на WBC Маурисио Сулейман без за прецизира какво е неразрешеното вещество.

Това е второ сходно нарушение на Ортис.
Вероятно Уайлдър ще има различен противник. Победителят от проваления мач трябаше да се срещне със спечелилия от борбата сред британеца Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.
„ Искаме да участваме в пердах за обединяване на купите през февруари или март, по тази причина насрочихме срещата с Кубрат през октомври – посочи Еди Хърн, управител на Джошуа. – Смятам, че Антъни, Пулев, Уайлдър и Ортис са четиримата най-хубави боксьори в тежка категория сега.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР