Кубрат Пулев ще се завърне на ринга през април за

...
Кубрат Пулев ще се завърне на ринга през април за
Коментари Харесай

Кобрата: Договорихме мач през април! Ще поваля много хора!

Кубрат Пулев ще се завърне на кръга през април за своя 28-и мач на професионалния кръг. Кобрата разгласи, че към момента няма точна дата за идната му борба, само че към този момент е ясно, че тя ще бъде през април. Българинът по всяка възможност ще боксира по същото време, по което и Антъни Джошуа. Британецът се чака да направи това на 13 април.

Кобрата победи по точки на 27 октомври Хюи Фюри пред близо 12 хиляди фенове в " Арена Армеец ". Впоследствие той подписа контракт с една от най-големите промоутърски компании в света – " Топ Ранк ", ръководена от легендата в този бизнес Боб Аръм.

Партньорството ще докара до това, че Кубрат ще дебютира на американската сцена. Вариант за идната му борба са три града - Ню Йорк, Чикаго или Лас Вегас, като любимец е последният град, в който ще протече и главната част от подготовката на кандидат №1 на IBF.

" Договорихме вече мач през април, споделям го пред вашата камера за първи път. Не се знае още кой ден от април, само че това ще стане ясно в идващите дни. Спрягаме две-три имена, не са лесни противници. На това равнище няма лесни съперници и считам, че аз съм натрупал към този момент доста опит и мощ и доста хора ще поваля ", съобщи Кобрата в предаването " Боец " по Bulgaria on Air.

Кубрат би трябвало да изиграе три мача през 2019-а, като към момента има вид той да бъде противник на Антъни Джошуа през есента на тази година. За да се стигне до този мач обаче, британецът би трябвало да избере по какъв начин ще прави поетапните си отбрани на трите съществени версии, чиито пояси държи - IBF, WBA и WBO.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР